School: Clochar na Trócaire, Inistíomáin (roll number 16359)

Ennistimon, Co. Clare
An tSiúr Teresita

Daoine Cáilealmha
    Bhi fear ina chomhnuidhe in magaidh (Moy)leath mile o Leacht Ui Chioncbhar .Seán de Búrca is ainm dó Tá a ainm in airde (an domhain)mar bhíonn se i gcomhnaidhe ag imirt (golf).Bíonn sé ag imirt gach bliadhain.,agus bíonn an buadh aige i gcomhnaidhe.Fuair sé a lán cupán óiragus bíonn a ainm ar an bpáipéar uaireannta i dtaobh na rudaí a dhein sé .Fear láidir is eadh é.Níor chuaidh sé ag imirt an bhliadhain seo mar bhí sé tinn agus bhí brón ar na daoine go léir nuair nach bhfacadar a ainm ins an bpáipéar mar bhíonn sé ann i gcomhnuidhe.
    Áine Ní Dhonnchadha
    Lehinch, Co. Clare