Scoil: Curratavy

Corr an tSamhaidh, Co. an Chabháin
E. Ó Gallchobhair

1. "Ofrail na Maidne"
    Gach rúd ar do shonsa a Dhia, gach rúd ar do shon,
    Ó a Íosa beirim súas duit tré croidhe ró gheanamuidhe na Maighdine Muire agus le rún do croidhe ró naomtha fhein in'uile smaointe, mo bhríathra mo ghníomhartha agus gach abfhuil indán dom a fhulaingt ar feadh an laé seo, Sé mó mhían cuid a fhághail de gach lóghadh is féidir gnóthughadh indiú.

* * *

Paidreaca roimh agus ina dhiaidh Béití
    Beannuigh sin a Thíghearna agus íad seó do bhronntanas ata muid dul a caitheamh tré Críost ar dTíghearna.
    Amen.

* * *

Bhéirimuid buideachas duit a Dhia uile cumhactach ar son do heodlacadh go huile, tusa a mhaireas agus a riagluigheas trí saoghal na saoghail.
    Amen.
    Ailís Ní Mhaghnuis