Scoil: Clochar na Toirbhirte, Sráid an Mhuilinn (uimhir rolla 2278)

Millstreet, Co. Cork
An tSr. Caoimhín

1. (ar lean ón leathanach roimhe)
    ceo agus Smúit im peacaí uaim suas go gcuirid drúct agus deor im Aithrighe Criostaig. A Máthair Mheirig agus a Maighdin ró-glórmhar tabhair radarch duinn ar do Teighleach agus ar do mhór glóire.
    Sollus na Soillse agus radarc na Trionóide agus grásta na foidhne im agaidh na h-Eagcóra. A Mhátair bheannuighthe agus a banaltra ró-glórmhar luighe ar an Easar asail luighe-Sheola. Tá an Saoghal sa dá mealladh agus ná léig sinn mí-dhócas agus tabhair mar aithrighe atcuinge domh-sa. Má briseas do dlighe le baois na h-óige is óg in aois dom ná stríocas fás. Cuirim ar mo dhá thaobh agus romham thu, mis (between) na diail agus na an-Comhacthach.
    Seacht peacaí marbthaí aca fé m'chúrsa slighe mo tarrach Cathair na glóire. Cuir orm dá easbal deag agus an Maigdean ghlórmhar agus go mbeirid Dia m'anam go Cathair na glóire.
    Cara Mhicíl, glach mo lámh agus dein mo síothcháin le Mach Dé ó Á Thíghearna má atá an diobhal.
    Spiorad ar mo théor Cuirim Íosa Críost idir mé is é.