School: Clochar na Toirbhirte, Sráid an Mhuilinn (roll number 2278)

Millstreet, Co. Cork
An tSr. Caoimhín

1. Ofráilim suas na cúig paidreacha, na cúig Ave Maria, na cúig Gloria Patria Cré na h-Asbal in onóir do Prionsíos Naomtha in onóir dos na cúig Creadhana triobloideaca d'iompar sé ar a dhrom, d'á mór cómhachta d'á mhór glóire agus d'á mhór mhaitheas in onóir d'á aibíd naomhtha agus d'á Chórda Beannuighthe, [?]m'acuinge, cuirim cun Proinnsias Naomtha a Athcuinghe cur chun Rí glórmhar na bhFlaitheas ar mo shon cun míle párdún agus maitheamhnchas tabhairt dom am pheachaibh ar an saoghal so, an trócaire agus a ghlóire siorruidhe thabhairt dom anam agus d'anaman gach n-aon im chreideamh atá a fuilig pianta purgadóireacht go dtugaidh Dia fuasgailt agus relief ar an n-anam cun flaitheamhnchas laighdiú ar a bpianta agus méaduigadh ar a nGlóire.
    Máire C. Ní Chorcora
    Shanaknock, Co. Cork