Scoil: Virginia (B)

Suíomh:
Achadh an Iúir, Co. an Chabháin
Múinteoir:
E. O' Reilly
Brabhsáil
Bailiúchán na Scol, Imleabhar 1000, Leathanach 266

Tagairt chartlainne

Bailiúchán na Scol, Imleabhar 1000, Leathanach 266

Íomhá agus sonraí © Cnuasach Bhéaloideas Éireann, UCD.

Féach sonraí cóipchirt.

Íoslódáil

Sonraí oscailte

Ar fáil faoin gceadúnas Creative Commons Attribution 4.0 International (CC BY 4.0)

  1. XML Scoil: Virginia (B)
  2. XML Leathanach 266
  3. XML “Bread”
  4. XML “Bread”

Nóta: Ní fada go mbeidh Comhéadan Feidhmchláir XML dúchas.ie dímholta agus API úrnua cuimsitheach JSON ar fáil. Coimeád súil ar an suíomh seo le haghaidh breis eolais.

Ar an leathanach seo

  1. Níl tú logáilte isteach, ach tá fáilte romhat tras-scríobh a dhéanamh go hanaithnid. Sa chás seo, déanfar do sheoladh IP a stóráil ar mhaithe le rialú cáilíochta.
    (ar lean ón leathanach roimhe)
    Conas tras-scríobh a dhéanamh »
    Má chliceálann tú ar an gcnaipe sábhála, glacann tú leis go mbeidh do shaothar ar fáil faoi cheadúnas Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License agus gur leor nasc chuig dúchas.ie mar aitreabúideacht.
  2. The bread eaten in olden times was oaten bread, boxty bread, rye bread, barley bread and potato. All the corns used for making these different kinds of bread was grown locally. Boxty was made withy cooked potatoes and raw potatoes squeezed and mixed with a little flour.
    Tras-scríofa ag duine dár meitheal tras-scríbhneoirí deonacha.