Scoil: Clochar na Toirbhirte, Cill Mochua (uimhir rolla 15632)

Cill Mhic Bhúith, Co. Chill Chainnigh
Sr. M. Calasanctius

Ar an leathanach seo

1. Ofráilimíd na Gníomhartha le onóir páise agus bás ár Slánuightheóra ag iarraidh Dé gan geara-bhás ná bás obann ná bás i bpeacaidh ná i bhfiachaibh a thabhairt dúinn; bás glan ola agus aithrighe a thabhairt dúinn i ngrádh Dé agus na gcomharsan; agus Corp ár dTighearna bheith mar lán déanach ag ár n-anama ag fágaint na tíre seo.
    Ofráilimíd Ave Maria le h-anama mhairbh a'domhain atá a'fhulaing planta purgadóireachta go speisialta le h-anama ár muinntire féin má tá pian purgadóireachta moill buaidhirt, nó dearmhad Aifrinn nó breitheamhnas aithrighe dan cómhlíonadh leis an anam go bhfuascaile Dea mór na gComhacht. Laighduighadh ar phianta, méadú ar ghlóire. Cuirimíd éinne ná fuil duine aige féin fé bhrigh na guidhe seo. Éinne atá ar dhá chomhairle nó ar stád peaca mhairbh go dtuga Dia mór an uile chomhachta grásta na h-aithrighe chun eirighe as.
    Edmund Comerford
    Cearnóg Wellington, Co. Chill Chainnigh