Scoil: Camus (uimhir rolla 11290)

Camas, Co. na Gaillimhe

Tabhair cuairt ar an teach seo, a Thighearna

Tabhair cuairt ar an teach seo, a Thighearna, Agus díbir uaidh gach cuide do'n diabhal.
    Go ndéanaidh na h-Ainglí beannaighthe a n-áras ann. Dár gcosaint agus dár síothcáin i gcomhnaidhe.
    Do bheannacht féin go síorraidhe 'nár measg tré Íosa Críost ár dTígearna, Ámén.
  2. (gan teideal)

A Íosa tabhair d'anamnachaith na marbh mathamhnas 'na a bpeacaidh, ionnas tré eidir- ghuidhe cráidbheach na Maighdne Muire go bhfáfaidh siad an luaigheacht go raibh súil aen le fada thrí Críost ár dTigearna Amén.

A Íosa tabhair d'anamnachaibh na marbh mathamhnas 'na a bpeacaidh, ionnas tré eidir- ghuidhe cráidhbheach na Maighdine Muire go bhfághaidh siad an luaigheacht go raibh súil acu le fada thré Críost ár dTigearna
    Amén

A Mhaighdean ghlómhair beannaighthe is tú mo stór, mo lún is mo thaisce.

A Mhaighdean ghlórmhair beannaighthe is tú mo stór, mo lún is mo thaisce. Is tú an realt eolais romham san mbealach agus ar uair mo bháis. Bí á radh an paidir seo, Gloire do Dhia, Gloire do Dhia, Gloire do Dhia naomhtha. Gloire do'n Athair, Gloire do'n Mhac is trócaire ón Spiriod Naomh chugainn. Céad Gloire don Réalt Eolais. 'Sí mo threoir í 'gus Máthair Íosa. Míle gloire do'n Rí a d'iomchar an Chrois is a shábháil an chine daonna, Ámén.
    Sinéad Bean Uí Fhineachta
    Gleann Trasna, Co. na Gaillimhe