Scoil: Virginia (B)
- Suíomh:
- Virginia, Co. Cavan
- Múinteoir: E. O' Reilly
Sonraí oscailte
Ar fáil faoin gceadúnas Creative Commons Attribution 4.0 International (CC BY 4.0)
- XML Scoil: Virginia (B)
- XML Leathanach 163
- XML “Churning”
- XML “Churning”
- XML “Churning”
Nóta: Ní fada go mbeidh Comhéadan Feidhmchláir XML dúchas.ie dímholta agus API úrnua cuimsitheach JSON ar fáil. Coimeád súil ar an suíomh seo le haghaidh breis eolais.
Ar an leathanach seo
- (ar lean ón leathanach roimhe)eye and would prevent the butter coming on.
- Níl tú logáilte isteach, ach tá fáilte romhat tras-scríobh a dhéanamh go hanaithnid. Sa chás seo, déanfar do sheoladh IP a stóráil ar mhaithe le rialú cáilíochta.Má chliceálann tú ar an gcnaipe sábhála, glacann tú leis go mbeidh do shaothar ar fáil faoi cheadúnas Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License agus gur leor nasc chuig dúchas.ie mar aitreabúideacht.
- Bailitheoir
- Natty Doherty
- Inscne
- Fireann
- Seoladh
- Virginia, Co. Cavan
- Faisnéiseoir
- Bridget Carroll
- Inscne
- Baineann
- Seoladh
- Virginia, Co. Cavan
- It generally takes about half an hour to churn. It is done mostly by the hand but it is also churned in a churn sitting on two legs and made of wood. The milk is put into the churn and there is a handle on the churn and when a person twists the handle the churn turns round and the milk is churned.(leanann ar an chéad leathanach eile)