Scoil: Sheanmore (uimhir rolla 16197)

An Sián Mór, Co. Mhaigh Eo
Síghle Ní Dhonnchadha
Bailiúchán na Scol, Imleabhar 0131C, Leathanach 01_041

Bailiúchán na Scol, Imleabhar 0131C, Leathanach 01_041

1. Paidir
    A Rí geall na cruinne nach truaigh Muire sinne mar smaoinighmíd ar creitheacha Críosta na braonaca fola go síorruide ghá tolladh go Crann na Croise ghá saoradh gan ionainn acht sgála ó indiu go dtí amaireach. Nach gearr ár léas ar an tsaoghal seo na trí seoda gealla go raibh thart ar ár n-anam mar tá Íosa Muire agus St Joseph.
    S. O' Donohoe
    Seán Bairéad
  2. Paidir
    Article Creidimh cruaidh go dtigid chugam-sa an uair mo bháis mar tainic a t-aingeal anuas le solus fé cluais na mná. Trí ráithe chaith a Maigdin dhá iomchur go ndeacha Sí go maintéal an asail mín go dtainic na trí rí le braonaí na blaise béal gur thuirling mac dílis Dé, go dtug Sé an t-uisge thríd a bhéal, is maith an