School: Fearann an Choirce (roll number 14532)

Fearann an Choirce, Co. Galway
Seán Ó Maoldhomhnaigh

anois le lán-dóchais ag iarraidh do
    choimirce-se mar an gcéadna. Tríd an ghrádh soin do bhí agat do’n
    Mhaighdin Bheannuighte agus tríd an annsacht athaireamhail do thug do’n leanbh Íosa athchuinimíd ort, féachaint anuas le taitneamh ar an oighreacht soin do cheannuigh Íosa Críost le a chuid fola, agus fóir orainn in ár riachtanas le do cúmhacht agus le do cabhair.
    A choimeád sár-mhaith an Teaghlaigh Naomhtha, coiméad i bhfad uainn, a Athair ró-ghrádhmhar, gach uile dhroch-spioraid. Cuidigh linn ó Neamh, agus do réir mar rinne tú in allód an leanbh Íosa do shaoradh ó chonntabhairt a anamna. Díon sinn i gcomhnuidhe fá d’conghnamh sa, agus ag leanmhaint do-shompla, beatha naomhtha do chaitheamh agus bás naomhthta do fhághail mar aon le seilbh inglóire síorruidhe na Flaitheas.
    Amén.
    Máire Ní Ghillín