Scoil: Both Íseal (uimhir rolla 16744)

An Bhoth Íseal, Co. Chiarraí
Séamus Ua Conchobhair

Ar an leathanach seo

1. Páircín na nGamhann, Leabaidh na mbá,Pláisín na Luachra, Cnoc Garbh, Cuimhín Buidhe, Claoidhe na gCloch, Plás i grínn, Cuimín na Fiona móna, Portach na ganair, Bun na bhfailleacha Clocán Inse Bán, Talamh an mhadha - ruadh, Bothán Díarmuid Líath Leaca na Binne
    Ainmneaca na Cnocáin.
    Cnócán na Bhríagaig, Cnocán aoibhinn, An Cnocán mór, Carraif an Íasgaig, Carraig a caipín, Carraig na marcuigheachta, Carraig an cartáin, Carraig beag an Íasgaig,
    An gearr Abha, Abha an aitinn, Glaise an Uám, mhairbh, Caol Beag, Cumar na habha gadaí, An Cumar mór.
  2. Páirc-fada, Log-an-uisge, Garraí-glas, Garraí ríabhach, Páirc-mór, Cnocan-mór, Cnocan-na-capaill, Plás na raithíní, Gairdín Buidhe, Gairdín beag, Cnocán na fortaig, cloch líath.
    Cloichearach Mór, Co. Chiarraí
    Pádraig Ua Braoin