School: Béal Feirsde / Belfarsad (roll number 16374)

Béal Feirste, Co. Mhaigh Eo
Prionnsias S. Ó Gallachobhair
The Schools’ Collection, Volume 0085C, Page 14_032

The Schools’ Collection, Volume 0085C, Page 14_032

1. (continued from previous page)
    a Mhátair níl duine ar bith a dhearas trí h uaire a dhul an bais dho Ní baogal fo pianta iofraine agus béid flaitheas de le fághail aige nuair a gheibfhid sé bás, agus béid sé le Dia i gcomhnaidhe.
    6. Tháing aingle an t-iarne teachtaracht a Mhuire agus ghob sé ón spiorad naom sé dó bheatha Mhuire tá lán ar na grásta tarraingte ar na las is beannuig thú thar na na mná is beannuigh tú thar dó bhronn aoise ní mar a mathair de go bheirfid na eacaid aníos agus ar uair a mbais amen agus comhnaidhe sé adrain guidhe orainn a naomh mhathair de ionnus go mbid sin gealamhga Críosta d'faghail.