Scoil: Maoilinn (B.), Áth Treasna

An Mhaoilinn, Co. Chorcaí
Diarmuid de Brún

Ar an leathanach seo

1. Philip Curtin Rouls (Noonan), Meelin, Co Cork owns the following fields:- The Long Garden, The Clover Field, The Bog, The Hayseed Field, The Thistly Field, Joe's Field, The Kiln Field, The High Field, Callaghans Field, The Lime Field, The Coarse Meadow, The Low Coarse Meadow, The Bán Field, The Soc (This field has a prolonged corner at one angle). Páirc an Réidhnín.
  2. Richard O'Sullivan Rouls ( Noonan) Meelin, Co Cork owns :- The Quarry Field, The Small Meadow, The Garden Field, The Coarse Meadow, The Horses Field, The Long Meadow, The Paddocks, The Kiln Field, The Fine Meadow, The Well-Field.
    Richard O' Sullivan
    Romhail (Noonan), Co. Chorcaí
  3. David O'Sullivan Rouls (Noonan) Meelin. Co. Cork owns The Long Stubble, The Old Bog, The Inch, The Calves Field. The Long Meadow, The Field Below the Road, The Coarse Meadows, The Hayseed, The Tree Corner Field, The Well Field.
  4. Jeremiah O'Connell (Rouls Langford) owns the following fields:- The Gate Field, The Long Meadow, The High Field The Fuarán, The Kiln Field, The Glen Meadow, The Sleeping Field, The Wire Meadow, The Wood Fields, The Well Field The Small Meadow