Scoil: Srón (uimhir rolla 9090)

An tSrón Bheag, Co. Chiarraí
Pádraig Mac Carrthaigh

Ar an leathanach seo

1. A tíghearna Íosa críost nac dtagann codladh ná suan ar do shúil neamh. Tuirsigh atá go sior ag faire cun do seakbhfoghanraidhe a cosaint glac mise agus mo mhuirighin athchuingim ort faoi do dhídean agus tabhair dom an fhad as bhéas mo colann i na suain go mbeadh m'anam músgailte cughat cughat sa agus go mbéinn ar ball briathrúghadh ort idtír beannuighthe na bflaitheas ina bhfuil tusa leis an athair agus an Spioraid Naomh go scorruidhe mar uactarán agus ina bhfuil na h-aingil agus na na naoimh beannuighthe na gcomhnuidhe go brách. Amen.
    II
    A haingil Dé a bhídeas dom chúmhdach trí an trócaire mhórchumachtach soillsig cosain agus schur mé ar fead na h-oidce seo ó gac uile
    Mícheal Ó Concubhar
    An Ráth Mhór, Co. Chiarraí