School: Boltifree (roll number 9764)

Buailte Fraoigh, Co. Dhún na nGall
Máire E. Nic a Teachlain; Áine E. Ní Ghallchobhair

1. (continued from previous page)
    aguis bhraighead an domhain. (Larram maitheamhnas ar cheannada Éadhba agus bheirim maitheamhnas dóbhta). Go spesialta peacadh nó mhionnadh mór agus gach uile p
    1.
    A Íosa dheánamh mó fhaois idín leat ag dul i mbáis codhlata damh. I samhailt sagairt agus bhraighead an domhain go maith is dá mbíodh siad ós mó choinne. L bFáithlige (neamart) urnaighe agus aifreann i mbriseadh saor agus trosgadh go spesialta peacadh nó mionnadh mór agus gach peacadh uile in a bhfuil mé cionntach ann.
    Larram maitheamhnas ar cheannada Éadhba agus bheirim maitheamhnas dóbhta. A Ríogh na h-Aoine a céasadh ar an chroich a d’fulaing ná mílte loit. Ó a Dhia sábhail mise anocht ar an námhaid anama agus cuirp
    2. A ghiolla pheadar, a ghiolla pheadar ar chodlaidh tú aréir? Chodlaidh mé neúl mar chodlaidh mac Dé. A ghiolla pheadar, a ghiolla pheadar an gcódhlochaidh tú anocht ag cosa Críost? Cé sin rómham? Tá na h-aingle. Cé sin rómham? Tá na Easbla Cé sin in dó láimh dheis? Trí bhraon
    Máire Ní Éichthighirn
    An Ailt Leathan, Co. Dhún na nGall