Scoil: Mín an Aodhaire (uimhir rolla 12021)

Mín an Aoire, Co. Dhún na nGall
Seaghan Ó Coinnigeáin

Ar an leathanach seo

1. Cuirimid sinn féin i bhfiadnuise Dé. Deanamuid gníomh adhraidh Creidim Dia go bhfuil tú annso i lathair go bhfuil tú féachaint orm, go bhfuil tú ag eisteacht liom, go bhfuil fios agat ar mo uile smaointigh. Adhraidhim agus ónóruighim thú. Adhmhuighim gur tú mo Chrúthuightheóir agus mo Ardtigearna Islighim mé feín go h.iomlan faoi do smacht
    Bheirim mile buidheachais duit a thighearna ar son na tiodhlacadh agus grásta thug tú damh ó thainig mé ar an tsaoghail seo agus go speísealta mo thabhairt slán ón oidhche areír un an lae ghil
    Tá rún agam a thigearna le congnamh do naomh grásta mo bheatha leásughadh o seo suas gan nidh ar bith a dheanadh, le smuaintigh le briathra, le gníomh nó le faillige a cuireas fearg ort ; na peacaidh as mó a bhfuil agam claon a sheachnadh Tá suil agam gach buaireadh agus gach triobloid do dtiocfad ann mo shlighe ar feadh an lae seo iompchur go foighdeach mar sásamh mo peacaidh
    Múinteoir (Léirítear teidil na ngairmeacha i mBailiúchán na Scol sa bhunteanga inar cláraíodh iad)
    An Gaineamh agus An Curraoin, Co. Dhún na nGall