School: Shrule (roll number 7795/7796)

Shrule, Co. Galway
(name not given)
The Schools’ Collection, Volume 0038C, Page 02_037

The Schools’ Collection, Volume 0038C, Page 02_037

1. Seo ainmeacha na boithre thart ar Sruthar Bóthar Buidhe, Bóthar Dealgain, Bóthar Cille Meadhon agus Bóthar Átha Cinn, bóthar Cathar Lios Gráin, Bóthar na Beannachtan agus Bóthar De Clifford, Téigheann Bóthar Cille Meadhon go Cille Meadhon agus go Baile an Ródhbha. Téigheann Bóthar Buidhe go Gleann Coirb. Téigheann Bóthar Átha Cinn go Áth Chinn agus go Gaillimh agus téigheann Bóthar Cathair Lios Gráin go Cathair lios Gráin agus go Tuam. Théigeadh bothar na mBeannachtan go Ross na dTrí Eala ó Cnoc na Beannactan. Théigheadh bothar De Cliford trí na páirceanna go Dealgan ach tá
        1. public infrastructure
    Seaghán Ó Teadair