School: Drom Clúmhach (Dromclogh) (roll number 16246)

Dromclogh, Co. Cork
Riobárd Ó Ceallaigh

O'Sullivan 17 ; Keohane 11 ; Cullinane 5 ; Sheehan 6 ; Cronin 4 ; O'Mahony 4 ; O'Driscoll 4 ; Wholey 4 ; Kingston 4 ; Hurley 2 ; Walsh 2; O'Donovan 2 ; Russell 2 ; Manning 2 ; Crowley 2 ; O'Leary 2 ; Daly 2 ; Cotter 1 ; Hourihan 1.
    1907.
    Keohane 9 ; Manning 9 ; O'Sullivan 8 ; O'Brien 5 ; Cronin 5 ; Wholey 5 ; Sheehan 5 ; Kingston 4 ; McCarthy 3 ; Russell 3 ; O'Driscoll 3 ; Hurley 2 ; O'Shea 2 ; Dwyer 1 ; Walshe 1; McSweeney 1 ; O'Mahony 1.
    1914.
    Keohane 9 ; Cronin 9 ; Wholey 8 ; O'Sullivan 6 ; O'Mahony 5 ; Manning 5 ; Crowley 5 ; O'Brien 4 ; Calnan 3 ; Kelly 3 ; Russell 3 ; Flynn 1 ; McCarthy 1 ; O'Driscoll 1; Cotter 1 ; Hurley 1 ; Cullinane 1 ; Sheehan 1.
    1921.
    Keohane 11 ; Cronin 11 ; O'Mahony 8 ; Connolly 5 ; Crowley 5 ; Kelly 5 ; O'Sullivan 4 ; Harnedy 4 ; Wholey 4 ; O'Regan 4 ; Murphy 2 ; McSweeney 2 ; Cotter 2 ; O'Brien 1 ; Horan 1.
    1928.
    O'Mahony 17 ; Keohane 10 ; Cronin 6 ; O'Sullivan 5 ; Murnane 5 ; Harnedy 5 ; O'Driscoll 4 ; Kelly 4 ; Murphy 4 ; Scully 3 ; Cotter 2 ; O'Regan 2 ; McSweeney 2 ; O'Leary 2 ; Connolly 2 ; Horan 1.