School: Árd Mhór

An Aird Mhóir, Co. Galway
Pádhraic Ó Gleasáin

1. (continued from previous page)
    ní creidfead Naom Tomás . Act fuil is feoil mo Slánuighteór admóchad - sa go bás. Lás creideamh láidir in mo croidhe las docas agus grád. Go mbeidh agam leat a Iosa Criost dlút- cairdeas go bráth. Is tú a Thighearna roga an aráin a congbhuigeas ar n-anama beó. A Bidh na n- aingeal beatuigh sin agus neartuig sin go deó. Dféadfá an domain go léir tabhairt saor le fiú aon braoin amain. Ní feicim annseo tú a tigearna Dia acht deonuig sin a rí na ngrást go mbéid go deó fós ámarc ort suas san t-saogal siorraidhe Ámhen.
  2. Seo é an páidir a deárfá sul a ngobfadh ag an aifreann
    Fáilte an domhnach taréis na seachmhaine
    Lá breagh saoire thug Críost lé freagairt dúinn corruigh do chois go moch chun an aifreann . corruigh do mhéir ar slighe an anama, osgail do chroidhe is breathnuigh suas ar an rí beannuighthe is ar impidhe naomhtha na trionóide ag bualadh an chluig.
    A thígearna deónuigh dom thú a gradú anois agus ar feadh na siorraidhe
    Aithneantaí Dé