School: Cill Chuana (roll number 12782)

Kilcoona, Co. Galway
Liam Ó Conáin

1. (continued from previous page)
    An cathair, Gort glas, Páirc buidhe, Páirc ruadh, An gleann Mór, Garrdha Gleannach, Gort Sheáin, Gort Phádraig Ó Cadhain, Gort lár, Gort Máire Bhrían, Gort ard, Gort buidhe.
    Na Cnuic, Gort Fada, An Clais mór, Goirtín an trinnseala, An Gort mór, An gort glas, An cnoc árd, Goirtín na Leachtaí, An claisín uisge, An cathair, an Páircín Bán, An sean t-sráid, Gort Fhada, Goirtín an choca. An garrdha árd, Gort Filip, An móinféar buidhe, Gort Sheáin, cnocán bán, Gort clocha, Gort turlach, Gort an seacht n-acra, Páirc an choiléar, Páirc Fada, Páirc Nalty, Gort an cloch, Gort an tobair.
    Gort na sgeacha beaga, Gort na Póire, Garrdha beag, Gort Lagtha, Gort Mhocháin, Gort an eórna, Gort an h-oltóir, Gort an tighe, Gort na Sileóig, Páirc an chnuic, Páirc an Gainimh Páirc an clóghar, Cnoc na Geallúin, Páirc na fásannaí, tri gort láir, Garrdha Fada, Cúlán buidhe, Páirc Garbh, Garrdha beag lugán, Garrdha cabáiste, An páirc cruinn, Páirc buidhe, páirc pheadair, Gort na claiseana uisge.