School: Cill Chuana (roll number 12782)

Kilcoona, Co. Galway
Liam Ó Conáin

1. Gleann a Phúca, Cathair oighneán, Easga, Béal an Oighneán, Párc garbh, Garraidhe Brown, Páirc Deá, Garraidhe Gamhan.
    Páirc na bhásanna, Páirc Circín, Páirc na gcrann, Branra Buidhe, Páirc an Coiléir, Muillínní Minín, Poll a Bhómhairle, Cnocán, Poll na Corra.
    Gort-na-bhfataí-gránda, Gort-mór, Gort Fada, Gort na súghcraobh, Gort-na-sugán, Gort-an-tobair, Gort na sgeiche caime, Gort Árd, Páirc Lár, Gort na seacht n-acra, Goirtín Gleannach, Páirc an rainneach, Gort-na Garraidh-Brúnach, Gort bodhar, Gort na móna, Páirc-tiar, Craigmór, Gort-Béal-atha.
    Guirtín Lín, Garráin Na gCrann, Guirt Cuirín, Sean Bhaile, Páirc na Claise, Gleannach, An Páirc Fhada, The Park. The Barley Field. The course Field, The old Meadow.
    Guirtín na leachta, Guirtín Caomhachán, Garraidhe Buidhe, Garraidhe Cam, Garraidhe na Créige, Garraidhe na h-Easóige, Guirtín