Scoil: St Egney's (C.), Buncrana

Buncrana, Co. Donegal
Ellen Daly

Ar an leathanach seo

1. Annabinnan, Newlanfeel, Sirea, Comber, Garamore, Ardnamacha, Craft, Baile-droma, Slanagh, Athecroucher, Garragibba, Brillans, Pound-park, Falamatigue, Mullahery, Cregahilly, Black Meadow, Whinny knowe, Ard Ban, Coose Greish, Tullyard, Drumahuish, Bolyagh, High Park, Finniscin, Garrabinnion, Connes Park, Castle Ross field, Sara Garaban, Ha-na-macha, Eirog, Dumasa, Gara-cheasa, Garlean, Garanihosiant, Fella-na-traigh.
    Gortleck, Co. Donegal
  2. Garamór, Páirc Mór, Páirc Fád, Árd na guna[?] laoi bán, Abair na bog, Cillárd, Thuig na gclog, Sála, Sídhsa, Canary, Glac, San-a-mergie, The coffin dale, Seskin, Glac-es-till.
    Falcruinn, The pound. Fal-bug. Keemans. Killard. Linneh guara. Gort Neeshla. San-na-miracle. Lash a-b[?]