School: An Árd Leathan (roll number 7680)

An Ailt Leathan, Co. Donegal
Pádraig Mac Ailin

1. (continued from previous page)
    liath atá ar Caitlín Mac-na-Midhe agus tá sí tuairim agus sé troigh ar áirde. Gruaig Fhionn bhán atá ar Anna agus gruaig liath atá ar Pádraig agus Liam. Gruaig dhubh atá ar Ruaidhrí Nic Fhloinn agus tá sé tuairm agus sé troigh ar áirde. Gruaig Fionn bhán atá ar Bríghid agus tá sí tuairm agus cúig troigh ar áirde. Tá gruaig fionn bhán ar Anna agus Nóra. Tá gruaig fhionn bhán ar Pádraig, Mícheál, agus Conal. Tá gruaig dhubh ar Seán. Tá gruaig liath ar Eoghan Ní Éichtheighirn agus tá sé tuairm agus cúig troigh ar áirde. Gruaigh dhubh atá ar Máire agus tá sí tuairm agus sé troigh ar áirde. Gruaig dhonn atá ar Máire agus Anna. Tá gruaig dhubh ar Seán, Pádraig agus Domhnall. Tá gruaig dhonn ar Ánna Nic Suibhne. Tá sí tuairim agus cúig troigh ar áirde. Tá gruaig dhonn ar Méadhbha agus tá gruaig dhubh ar (Méadhbha) Máire, Peadar agus Mícheál. Tá gruaig liath ar Seán mac na Midhe agus tá sé tuairim cúig troigh ar áirde. Tá gruaig dhubh ar Sheán Mac-na-Midhe agus tá gruaig liath ar Peadar. Tá Seán tuairim agus cúig troigh ar áirde agus tá Peadar tuairim agus sé troigh ar áirde. Tá gruaig dhubh ar Máire agus tá sí cúig troigh ar áirde. Tá gruaig liath ar Liam Mac Meanman agus tá sé cúig troigh ar
    Gráinne Nic Ghloinn