School: An Gleann (roll number 14277)

Glen, Co. Donegal
Séamus Ó Domhnaill

1. 1. An Chuibhreann Mhór 2. An Tor Droigheain 3. Faoin'n Bhrod 4. An Fál Úr 5 Creag Gameason 6 An Tulach 7. Garradh Bhrighdhe 8 An Clúdaigh 9. Faoi'n Árd 10. Malaidh Buidhe 11. Arda Corraigh 12 mBealaigh Líon 13. An Lagan 14. Lag Mháire 15. Cúil a Baic 16. Carraig Ghráinne 17 Arda' Rath Mhóir 18 Arda Gameason 19. Árd na Créige 20 Lag na gCaorach 21 Lag Róisín 22 AÁrd na Cloiche 23 Cúl an Aird 24 Cúl na h-Altóra 25. Ard na bhFiagacha 26 Ard na Teineadh 27. Tobar na Cloiche 28 Na Creagacha 29 Casán Garbh 30 Barr a Chasáin 31 Garadh Róisín 32 Ard a' Mhadaidh Ruaidh 33 Bealaigh Naois 34 An Áitche
    Glengillagrana High, Co. Donegal
    Máire Nic Fionghaile