School: An Gleann (roll number 14277)

Glen, Co. Donegal
Séamus Ó Domhnaill

1. 1. An Caiseal 2. An Charraig 3. Árd na Raithnigh 4. Lag an Óir 5 Lag na gCloch 6 Árd an Mhaidh Ruaidh 7. Leána na gCruacha 8 Na Cruacha Breac 9. Ailt a Sleaghann 10. An Cnuc Reamhar 11. Garradh Antóin 12 Páirc Phádraig 13. Garradh na gCrann 14. An Roisín 15. Poll na Teinidh 16. An Lagan 17 An Cuibhreann Glas 18 An Garradh Beag 19. Árd na gCoinín 20 An Cuibhreann Uachtaire 21 An Chloch Ghlas 22 An Bhinn Bhriste 23 Ard Bhrian 24 Ard Bán 25. Páirc Sheáin 26 An Leána Mór 27. An Bachtach Fada 28 An Shabh Mhór 29 An Díogh Mhór 30 Cúl an Gharraidh 31 An t-Ard Mór 32 Ard na Sidheógan 33 An Garradh Mór 34 An Portach 35 An Chloch Mhór 36 An t-Ard Cruinn 37 An Tor Dubh 38 Carraig na Damhsa 39 Creig na mBacan 40 Binn a' t-Seascann 41 Páirc na Tuaighe 42 Creag Chormaic 43 An Choirnéal 44 An Leána Bán 45 An Chreag Bhuidhe
    Máighréad Haimlet
    Carnagore, Co. Donegal