School: Ára Mhór (roll number 15995 or 16384)

Árainn Mhór, Co. Donegal
Antoine Mac Suibhne

1. (continued from previous page)
    Chuaidh an fear amach leis an gaduidhe a chuir ar eagla go marbuigh e cionnus gur marbuig se an gaduidhe.
    Nuair a bhí an fear amuigh, bhí Sean istoigh ag goidh an airgid. Chuaidh sé frid an teach agus thúg se leis rud ar bith ar mhian leis.
    Chuaidh sé amach arais. Bhí an ghaduidhe dubh ag fanacht leis. Thug sé an t-airgeadh don ghaduidhe dubh.
    D’imthigh siadh on a chéile annsin; níl fios ca deachaidh an gaduidhe dubh ach chuaidh Sean na bhaile aráis agus é saibreas. Chaith sé a shaoghail suaimhneach na dhiaidh sin
    AT1525: The Master Thief
    Feidlimh Ua Baoigill