School: Lochmuice (roll number 16556)

Loch Muc, Co. Donegal
Áine M. Ní Fhuathaigh

1. (continued from previous page)
    leac a thighearna, dochas m-anan ann do bhriathra ó éirigh maidne go dubh oidhche agus go bhfuil trócaire le nar dTighearna agus go bhfuil aois le ár dTighearna. Blasadh le duine a d'fhuasgail agus a fuasgleochais clann íosa, gach uile bhalla samhuigh siorruigh tabhair dúinn é Tighearna soilsigh soluis comhnuidhe orainn o geafcaidh ifreann ó tá dúil agam go bhfeicfidh mé do mhaith i dtolamh na mbeo a chomhuigheas linn le línn Críosta ó Dhia shiorruigh a thug dúinn ar aitreacha ar maithreacha ar oide faoiside. Cheannsa foghluim maitheadh na bpeacadh tabhair dúinn an deineabhar le solus le soilsigh siorruigh ámén.
    Salm na marbh mo chlaidheamh cosannta mo shé-ídin le h-anam ar gcairde na glóire siorruigh le páidir agaus Abhe Máire.
    Peadar Ó Cuinn
    Baile na Finne